Допомога користувачу

help-login

Захист і безпека

П

Як мені заблокувати користувача?

В
Ви можете заблокувати користувача в декількох місцях на сайті, щоб він більше не міг з Вами зв'язатися:
  • Повідомлення: при прочитанні його повідомлення клікніть на кнопку "Заблокувати користувача"
  • Профіль користувача: клікніть на "Заблокувати користувача"
  • Чат: Натисніть на меню "Більше" і потім "Заблокувати користувача"

Як тільки Ви заблокували користувача одним з перерахованих вище способів, він більше не зможе зв'язатися з Вами. Ви можете переглянути заблокованих користувачів, клікнувши тут, або, вибравши "Список заблокованих" з меню "Діяльність" на Вашій головній сторінці користувача.

Щоб розблокувати користувача, якщо Ви помилково заблокували його або передумали, поставте галочку поруч з його фотографією. Ви можете видалити всіх користувачів на поточній сторінці, клікнувши на кнопці "Виділити все". Потім натисніть "Розблокувати". Вас попросять підтвердити, що Ви хочете розблокувати користувачів. Натисніть на кнопку "Видалити". Користувач зможе знову зв'язатися з Вами.